Google+


RC Weight Management Satiety, Loaf In Can, 410g x 12 stk

492,15 DKK
Spar: 86,85 DKK

Royal Canin Satiety Weight Management er et unikt slankefoder, i og med at det giver en rigtig god mæthedsfornemmelse. Royal Canin Satiety Weight Management har et højt indhold af protein, hvilket mindsker muskeltabet under en slankekur.

Det optimale vægttab er 1-2% om ugen. Når målvægten er nået, anbefales det at skifte over til Royal Canin Neutered Adult for at holde vægten. Alternativt kan man fortsætte med at fodre med Royal Canin Satiety Weight Management og øge den dagligt fodertildeling en smule (se illustration under produktbillede).

Et højt indhold af fibre og protein, giver Royal Canin Satiety Weight Management en god mæthedsfornemmelse, selv med et lille energiindtag.

Et lavt energiindhold i Royal Canin Satiety Weight Management gør det muligt at sænke indtaget af kalorier med 50-70% i forhold til samme fodermængde af andre vådfoderdiæter.

Det er optimalt for en hund der skal tabe sig, at tabe 1-2% om ugen. Når målvægten er nået kan man evt. skifte hunden over på Royal Canin Neutred for at holde vægten. Har hunden en stor sultfornemmelse, kan den også fortsat fodres med Royal Canin Satiety Support, med en højrer dagligt fodermængde (se illustration for anbefalet daglig fodermængde).

Ingredienser:

Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, mineraler, olie og fedtstoffer, skaldyr.

*) L.I.P. (Low indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

Indhold:

Dåsen indeholder 410g

Læs mere...
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: