Google+


RC Weight Management Satiety Small Dog, 8 kg

670,65 DKK
Spar: 118,35 DKK

Royal Canin Satiety Small Dog er udviklet til hunde af små racer (under 10 kg) som har behov for et vægttab. Royal Canin Satiety Small Dog er ligeledes velegnet til hunde der tidligere har vejet for meget, og nu skal opretholde deres idealvægt. Bør ikke anvendes til drægtige/diegivende tæver, hvalpe og unghunde (hunde i vækst).

 

Det optimale vægttab for en hund er 1-2% af den totale kropsvægt per uge. Mængden af foder som dette kræver, kan være meget forskellig fra hund til hund, hvorfor det er nødvendigt at veje hunden regelmæssigt under vægttabet og tilpasse fodermængden.

 

Efter målvægten er opnået, anbefales det at skift til Royal Canin Neutered Adult Small Dog, som har et reduceret kalorieindhold. Alternativt kan hunden fortsætte på Royal Canin Satiety Small Dog, med en tilpasse fodermængde til opretholdelse af målvægten.

 

Royal Canin Satiety Small Dog indeholder en særlig sammensætning af fibre, der fylder i maven og giver mæthedsfornemmelse.

 

Et højt proteinindhold øger mæthedsfornemmelsen, og mindsker tabet af muskelmasse under vægttabet.

 

Royal Canin Satiety Small Dog er beriget med næringsstoffer (protein, vitaminer og mineraler) der tilgodeser hundens behov gennem vægttabet.

 

Hunde af de små racer har ofte en øget tendens til at danne tandsten. Derfor indeholder Royal Canin Satiety Small Dog næringsstoffer, der reducere dannelsen af tandsten.

 

Indhold:

Royal Canin Satiety Small Dog findes i 3 størrelser: 1½ kg, 3½ kg og 8 kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
disableadd 4 8 string(1) "4" int(8) int(-4) bool(true)
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: