Google+


RC Derma Skin Care Puppy Small Dog 2 kg

199,20 DKK
Spar: 49,80 DKK

Royal Canin Skin Care Puppy Small Dog er udviklet til unge hunde (under 1 år) af små racer med hudproblemer, så som allergi, øregangsbetændelse, hudbetændelse eller tør og kedelig pels.

Royal Canin Skin Care Puppy Small Dog styrker hudens immunforsvar ved at styrke hudens naturlige forsvarsmekanismer i væksperioden takket være en kombination af mannan-oligosakkarider (MOS) og en særlig sammensætning af antioxidanter patenteret af Waltham Center for Pet Nurtition.

MOS er særlige fibre udvundet af gær (Saccharomyces cerevisae). Disse fibre hæmmer væksten af sygdomsfremkaldende bakterier (E. coli, Salmonella, clostridium), og en regelmæssig indtagelse af MOS styrker immunforsvaret. Frugto-oligosakkarider (FOS) er en type af fibre som fremmer væksten af de gavnlige bakterier i tarmen (mælkesyrebakterier, lactobacillus, bifidobacterium). Herved fremmes en sund mave og fast afføring.

 

Vær opmærksom på at der går op til 2 måneder fra der skiftes foder, til de synlige resultater viser sig i hud og pels.

 

Egenskaber ved Royal Canin Skin Care Puppy Small Dog:

 

Hudens naturlige forsvar styrkes og tegn på hudproblemer mindskes som følge af en kombination af essentielle olier fra hørfrø, soja, borago- og fiskeolier.

 

En kombination af nicotinamid, inositol, cholin, histidin og pantothensyre er med til at hudbarrieren forstærkes og hudens fugtab mindskes.

 

Royal Canin Skin Care Puppy Small Dog indeholder letfordøjelig proteiner og stivelse. Herudover indeholder foderet en blanding af fibre, som har en gavnlig virkning på fordøjelseskanalens sundhed og fremmer fast afføring.

 

Det patenterede kompleks af antioxidanter fremmer immunforsvaret, mens det modnes, og har vist sig også at styrke hvalpens immunrespons på vaccination, så hvalpen opnår større beskyttelse mo infektionssygdomme efterfølgende.

 

Royal Canin Skin Care Puppy Small Dog er velegnet til hunden der har:

* Allergi (atopisk dermatitis)

* Hudproblemer, f.eks. hårtab

* Hudbetændelse

* Loppebetinget hudbetændelse

* Øregangsbetændelse

* Tør og kedelig pels

 

Ingredienser:

Riss, hvedegluten*), animalsk fedt, majs, majsgluten, mineraler, hydrolyseret animalsk protein, sojaproteinisolat*), roetrævler, sojaolie, vegetabilske fibre, fiskeolie, hørfrø, frugto-oligosakkarider (FOS), boragoolie, hydrolysat af gær (mannan-oligosakkaridkilde, MOS), tagetesektrakt (luteinkilde).

*) L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold:

Posen indeholder 2 kg.

 

Foderpillens udseende:

 

Læs mere...
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: