Google+


RC Senior Consult Stage 2

royal-canin-stage-2
royal-canin-stage2-grafik
royal-canin-stage2-anbefalet-dalig-fodermaengde
royal-canin-stage2-analylse
183,20 DKK
Spar: 45,80 DKK

Royal Canin Senior Consult Stage 2 er velegnet til katte over 7 år, hvor man godt kan mærke på dem at de er ved at blive ældre (er blandt andet blevet mindre aktiv).

Kombinationen af et højt indhold af antioxidanter (C-vitamin, E-vitamin, lutein og taurin) og et lavt fosforindhold er med til at forhindre udviklingen af aldersraletrede sygdomme, bl.a. ved at opretholde nyrefunktionen.

Da mange ældre katte bliver mindre aktive på grund af tidlige gigtforandringer i leddene, indholder Royal Canin Senior Consult Stage 2 bruskbeskyttende ingredienser (bla. grønlæbemusling), som er med til at holde ledende sunde.

Royal Canin Senior Consult Stage 2 er beriget med en tilpasset mængde L-tryptophan, som er et forstadie til signalstoffet serotonin i hjernen, og er kendt for sin beroligende effekt.

Foderet er udviklet med henblik på at hjælpe ældre katte med at holde deres idealvægt.

 

Indeholder C-vitamin, E-vitamin, lutein og taurin der er med til at forhindre udviklingen af aldersrelaterede sygdomme, herunder ved at opretholde nyrefunktionen og ved at holde kattens led sunde, så den bedre kan bevæge sig.

 

Er udviklet til ældre katte for at hjælpe dem med at holde deres ideal vægt.

 

Royal Canin Senior Consult Stage 2 mindsker risikoen for udfældning af krystaller i urinen, og dermed dannelsen af nyre- og blæresten.

 

Ingredienser:

Majs, hvedegluten*, majsmel, tørret fjerkræprotein, hvede, majsgluten, animalsk fedt, ris, vegetabilske fibre, hydrolyseret animalske proteiner, cikorie, fiskeolie, sojaolie, mineraler, tomat (lycopenkilde), psylliumfrø og skaller, frugto-oligosakkarider, ekstrakt fra grønmuslingen (GLM) fra New Zealand (0,3%), hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), hydrolysat af krebsdyr, boragoolie, tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk.

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold:
Posen findes i 3 størrelser: 400g, 1,5kg og 3,5kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: