Google+


RC Obesity Management Vådfoder Cat, 12x100g

royal-canin-obesity-management-vaadfoder
royal-canin-obesity-management-daasemad-vaadfoder-cat-anbefalet-daglig-fodermaengde2
royal-canin-obesity-management-daasemad-vaadfoder-cat-analyse
120,00 DKK
Spar: 30,00 DKK

Royal Canin Obesity Management vådfoder er et slankefoder sammensat specielt til katte, som skal tabe sig. Det optimale vægttab sker over længere tid, og katten bør ikke tabe mere end 1-2% af sin krobsvægt om ugen. Derfor er Royal Canin Obesity Management designet til at give din kat et langsomt, men stabilt, vægttab. Foderet har et højt indhold af protein, som sikrer en bedre smag, og begrænser tab af muskelmasse under vægttabet. Du kan se under produktbilleder, hvor meget lige præcis din kat skal have for at få det optimale vægttab. Det anbefales at få en dyrlæge til at vurdere, hvor meget din kat skal tabe sig, inden der skiftes til Royal Canin Obesity Management.

Når din kat har opnået det ønskede vægttab, kan der med fordel skiftes til Royal Canin Neutered Young Male eller Young female, der forebygger overvægt i fremtiden. 

 

Royal Canin Obesity Management gør det muligt at sænke kalorieindtaget med 50 - 70% i samme mængde foder, når man sammenligner med andet kattemad baseret på vådfoder.

 

Det høje proteinindhold i Royal Canin Obesity Management reducerer muskletabet med 30% under slankekuren.

 

Da Royal Canin Obesity Management har et lavt indhold af stivelse, mindskes risikoen for at blodsukkeret stiger efter et måltid.

 

Royal Canin Obesity Management indeholder hydrolysat af brusk og krebsdyr, som til sammen beskytter leddene og stimulerer syntese af glykosaminglykaner og hyaluronsyre i leddene.

 

 

Royal Canin Obesity Management vådfoder anbefales til overvægtige katte, der skal tabe sig, samt til katte med sukkersyge (Diabetes Mellitus).  

 

Ingredienser: 

Svinekød, fjerkrækød, rismel, tørrede æggehvider, cellulose, mineraler (inklusiv kelaterede mineraler), taurin, geleringsmiddel, frugto-oligo-sakkarider (FOS), L-carnitin, hydrolysat af krebsdyr, hydrolysat af brusk, tagetesekstrakt (lutein-kilde), vitaminer

 

Indhold:

Royal Canin Obesity Management findes i pakninger a´ 12x100g

Læs mere...
Produktvariant:
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: