Google+


RC Neutered Satiety Balance

neutered-satiety-balance
royal-canin-neutered-satiety-balance-grafik
royal-canin-neutered-satiety-balance-anbefalet-dalig-fodermaengde
royal-canin-neutered-satiety-balance-analyse
63,20 DKK
Spar: 15,80 DKK

Royal Canin Neutered Satiety Balance er et mættende slankefoder, der er udviklet til steriliserede og kastrerede katte. Det høje indhold af fibre og lavt indhold af fedt, giver et mættende foder med et lavt kalorieindhold. Dette gør Royal Canin Neutered Satiety Balance til det rette valg til katten der bør tabe sig, eller til katten der er meget sulten og ofte går ud og spiser. Royal Canin Neutered Satiety Balance er desuden et godt valg til husstande med mange katte.

Det anbeafles at fodre med Royal Canin Neutered Satiety Balance fra katten er steriliseret/kastreret og til den er 7 år gammel. Når katten er fyldt 7 år anbefales det at skifte over til Royal Canin Senior Consult Stage 1 Balance.

 

Et højt indhold af fibre, der er en kombination opløselige fibre (psyllium husk) og uopløselige fibre (fibre med en stor vandbindingsevne), giver fylde i mavesækken og en længerevarende mæthedsfornemmelse. Det mindsker tiggeriet om mad og øger intervallet mellem måltiderne.

 

Et lavt kalorie- og fedtindhold samt et højt fibre indhold, hjælper katten til at mindske energiindtaget og holde en ideel vægt.

Royal Canin Neutered Satiety Balance er beriget med L-carnitin, som transporterer fedtsyrer til mitokondrierne ("cellens kraftværker").

 

S/O logoet betyder at Royal Canin Neutered Satiety Balance fremmer sunde urinveje og mindsker risikoen for dannelse af urinvejssten og -krystaller.

 

 

Ingredienser:

Tørret fjerkræprotein, majs, vegetabilske fibre, hvede, majsgluten, hvedegluten*, hydrolyseret animalske proteiner, animalsk fedt, mineraler, cikorie, psylliumfrø og skaller, fiskeolie, tagetesekstrakt (luteinkilde).

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold:
Posen findes i 4 størrelser: 400g, 1,5kg, 3,5kg, 8kg og 12kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Produktvariant:
Antal

disableadd 100 0 string(3) "100" int(0) int(100) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: