Google+


RC Dental

dental-tandstensdiaet62
royal-canin-dental-cat-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-dental-cat-analyse
royal-canin-dental-cat-grafik
199,20 DKK
Spar: 49,80 DKK

Royal Canin Dental begrænser dannelsen af plak og tandsten, og er dermed medvirkende til at forbedre en eventuel dårlig ånde. Royal Canin Dental har på grund af foderpillens udformning og konsistens en rensende effekt på tænderne, når hunden knuser dem. Desuden mindskes dannelsen af ny plak og tandsten ved at Royal Canin Dental binder det kalk der er i spyttet.

 

 På grund af foderpillens store størrelse, form og konsistens, har den en let slibene effekt på tænderne, når hunden knuser den.
 Royal Canin Dental indeholder pentanatriumtrifosfat som binder calciummet i spyttet, og dermed forhindre kalken i at sætte sig fast på tænderne og danne tandsten.
 Da de større hunderacer ofter har problemer med belastede eller ømme led, indeholder Royal Canin Dental hydrolysat af brusk, som stimulere syntesen af glycosaminoglykaner og hyaluronsyre i leddene, som er vigtige byggesten i ledbrusken.
 Ved at bruge en meget let fordøjelig proteinkilde (hvedegluten), begrænses gæringsprocessen i tarmen, og dermed gasudviklingen (prutterne). Ris er en meget let fordøjelig kulhydratkilde, som genrelt forbedre fordøjelsen. Royal Canin Dental indeholder desuden FOS fibre og roetrævler, som stimulere væksten af de gavnlige bakterier i tarmen.

 

Royal Canin Dental er velegnet til:

* bekæmpelse af dårlig ånde

* daglig mundhygiejne

* begrænser dannelsen af plak og tandsten

 

Ingredienser:

Ris, majsmel, tørret fjerkræprotein, animalsk fedt, hvedegluten*, hydrolyseret animalske proteiner, roetrævler, vegetabilske fibre, fiskeolie, mineraler, gær, sojaolie, frugto-oligosakkarider, ekstrakt af grøn te (polyfenolkilde), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

*) L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

Indhold:
Posen findes i to størrelser: 1½ kg og 3 kg.

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 100 0 string(3) "100" int(0) int(100) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: