Google+


Effipro spray

134">
134,10 DKK
Spar: 14,90 DKK

Til hunde, katte, hvalpe og killinger. Dræber voksne lopper og flåter. 100 el. 250 ml. Aktivt stof: fipronil.

 

Til behandling og forebyggelse mod angreb fra lopper, flåter og lus. Effipro har effekt overfor lopper i op til 4-8 uger og overfor flåter i 2-4 uger.

 

Effipro indeholder et aktivt stof der dræber voksne lopper på dyret inden for 24 timer og flåter og lus inden for 48 timer efter behandling.

 

Bør ikke anvendes til syge eller afkræftede dyr. Bør ikke anvendes til kaniner.

 

Kan anvendes til drægtige og diegivende katte og tæver.

 

Behandlingsvejledning:


Spray til udvortes brug. Spray hele dyret fra 10-20 cm afstand. Spray imod hårretningen. Hele pelsen skal være fugtig. Gnid pelsen, så Effipro kommer i kontakt med huden (brug handsker). Lad pelsen tørre naturligt. Anvendelse af spray bør foregå i et velventileret rum. Undgå sprayning i øjnene. Undgå rygning i forbindelse med sprayningen.

 

Dosering:

For at fugte pelsen ned til huden, påføres 3 til 6 ml per kg legemsvægt, (7.5 til 15 mg aktivt stof per kg legemsvægt), afhængig af pelsens længde. Dette svarer til 2 til 4 pumpeslag for 250 ml flasken eller 1 til 2 pumpeslag for 500 ml flasken.

 

Afhængig af pelsens længde, svarer en:

» 250 ml flaske til 10-20 behandlinger af en 4 kg kat

» 250 ml flaske til 2-4 behandlinger af en 20 kg hund

 


Effipro forhandles kun af dyrlæger.

 

Læs mere om lopper hos hunde her.

Læs mere om lopper hos kat her.

Læs hvordan du tjekker din hund/kat for lopper.

I tvivl om hvilket loppemiddel du skal vælge? Se en oversigt over loppemidlerne til hunde her (scroll ned i bunden af siden). Se en oversigt over loppemidlerne til katte her (scroll ned i bunden af siden).

 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Hvilket loppemiddel er bedst til en killing på 9 uger?

Svar:

Hvis din killing vejer over et kg., kan alle vores loppemidler anvendes (vejer din killing under et kg. skal du vælge enten Frontline spray eller Effipro spray). Hvis killingen har lopper ville jeg vælge et produkt der dræber alle stadier af lopper (Advantage el. Frontline Combo). Hvis loppemidlet udelukkende skal bruges forebyggende, er Frontline, Frontline Combo, Advantage, Effipro og Exproline lige effektive.


Spørgsmål:

Hej. Kan jeg bruge Effipro spray til både hund og kat? Hvad med når de er blevet sprayet og de slikker sig. For det gør de jo, hvad gør jeg ved det.

Svar:

Ja, Effipro spray er både til hund og til kat. Der er selvfølgelig ikke udviklet produkter til hund eller kat, som de ikke kan tåle at slikke i sig – for det gør de jo som du skriver. Men de kan virkeligt ikke lide det, så det plejer at være meget begrænset, hvad de får slikket indenbords.