Google+


RC Neutered Adult Large Dog, 12 kg

neutered-adult-large-dog-
royal-canin-neutered-adult-large-dog-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-neutered-adult-large-dog-analyse
511,20 DKK
Spar: 127,80 DKK

Royal Canin Neutered Adult Large Dog er et fuldfoder med nøje udvalgte ingredienser, der har et lavt kalorieindhold og hjælper til at holde idealvægten. Et ideelt foder til den store steriliserede/kastrerede hund, der har tendens til overvægt. Sammensætningen af foderpillen er specielt udviklet med et indhold af ingredienser, der hjælper til at beskytte og nære hundens led.

 

Sammensætning af specielt udvalgte ingredienser, der har et lavt kalorieindhold, men sammentidig en høj mætningsevne. Royal Canin Neutered Adult Large Dog er en essientiel foderpille til den store steriliserede/kastrerede hund, som hjælper til at vedligeholde idealvægten. 

 

En nøje udvalgt tilsætning af omega-3 fedtsyrer, hydrolysat af brusk og hydrolysat af krebsdyr hjælper til at beskytte og nære hundens led.

 

Royal Canin Neutered Adult Large Dog har en sammensætning af letfordøjelige proteiner (L.I.P.-proteiner), fiskeolie og roetrævler der sikrer en optimal fordøjelse.

 

Med brug af et patenteret antioxidantkonpleks der har et højt indhold af C-Vitamin, E-Vitamin, taurin og lutein, som der hjælper til at neutralisere de frie radikaler.

 

 

Indhold:
Posen indeholder 12 kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Antal

På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: