Google+


RC Giant Dog Puppy, 14 kg

puppy-giant-dog-
royal-canin-puppy-giant-dog-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-puppy-giant-dog-analyse
535,20 DKK
Spar: 133,80 DKK

Hos hunde af de meget store racer, med en udvokset på over 45 kg, topper væksten når de er 4-5 måneder gamle, og det maksimale energibehov nåes i en alder af 7 måneder. Derfor er den rette ernæring yderst vigtig, når hunden er 2-6 måneder gammel, da den i denne periode er meget følsom over for fejlernæring (for meget foder/energi, utilstrækkelig mængde calcium, eller forkert calcium/fosfor balance).

 

Fordøjeligheden af Royal Canin Puppy Giant Dog er blevet forbedret ved at der er brugt proteiner med en særlig høj fordøjelighed (såkaldte L.I.P. proteiner), og der er tilsat gavnlige fibre: roetrævler og MOS- og FOS-fibre der fremmer de gavnlige bakterier (mælkesyrebakterierne) i tarmkanalen, og binder de skadelige bakteriger (E.coli, Salmonella, Clostridier). Som kulhydratkilde er der anvendt ris, som ligeledes er let fordøjelig. Dette mindsker risikoen for øget mængde tarmluft, og ustabil mave.

 

Hurtigt voksende hunde har større risko for at udvikle problemer i led og knogler. Risikoen for udviklingen af disse sygdomme, kan mindskes ved at give den rette ernæring, med den rette mængde proteiner af god kvalitet og forholdet imellem mineralerne (især calcium of fosfor). Herudover indeholder Royal Canin Puppy Giant Dog omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie og hydrolysat af brusk og krebsdyr, som beskytter og giver næring til knogler og led.

 

Royal Canin Puppy Giant Dog har et øget energiindhold, som understøtter den intense vækst som hvalpe af gigantracerne har i den intense vækstperiode. Det gør også at fodermængden pr. måltid kan reduceres, så arbejdet med at fordøje reduceres.

 

Et højt indhold af antisoffer (E-vitamin, C-vitamin, taurin og lutein) øger hvalpens naturlige immunforsvar. Desuden vil MOS-fibrene hjælpe med at binde skadelige bakterier i tarmen, så bakterierne ikke får mulighed for at binde sig til tarmvæggen og forsage sygdom.

 

Ingredienser:

Tørret fjerkrækød, ris, hvedegluten*, majs, animalsk fedt, hydrolyseret animalske proteiner, roetrævler, sojaolie, fiskeolie, mineraler, gær, frugto-oligosakkarider, psylliumfrø og skaller, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), æggepulver, tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold:
Posen indeholder 14 kg.

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Antal

disableadd 4 0 string(1) "4" int(0) int(4) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: