Google+


RC Pediatric Starter Vådfoder, 195g

starter-vaadfoder
royal-canin-starter-dog-vaadfoder-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-starter-dog-vaadfoder-analyse
33,00 DKK
Spar: 8,25 DKK

Royal Canin Pediatric Starter vådfoder er udviklet til hvalpe fra fravænning til 2 måneders alderen, og til tæver i den sidste del af drægtigheden og i diegivningsperioden.

 

Det høje energitæthed og høje koncentration af næringsstoffer i Royal Canin Pediatric Starter, gør at hunden ikke behøver at indtage så stor en mængde foder, for at få sit dagligt behov dækket. Det er en stor fordel for en lillle hvalp med tilhørende lille mavesæk, og for den drægtige tæver, hvor der ikke længere er så meget plads til mavesækken i bughulen.

 

Den bedst mulige fordøjelse sikres ved at Royal Canin Pediatric Starter indeholder letfordøjelige proteiner af en høj kvalitet, ris, som er en letfordøjelig kulhydratkilde, samt fibre (FOS) der fremmer den gavnlige bakterieflora i tarmen og fiskeolie.

 

Indholdet af antioxidanter styrker immunforsvaret.

 

Hvor meget foder skal den drægtige tæve have?

Fra slutningen af 5. drægtighedsuge, øges tævens energibehov med 10% per uge. Det vil sige at i 6. uge skal tæven have 10% mere foder en hendes normale daglige ration, i 8. uge 20% mere og i 9. uge 30% mere. Se evt. anbefalet daglig fodermængde under produktbilledet.

Diegivningen kræver også ekstra energi, her kan tæven fodres ad libitum, når blot man husker at tæven ikke må tage mere end 25% (store hunderacer) til 30% (små- og mellemstore racer) på, i forhold til hendes normale vægt.

 

Ingredienser:

Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, olie og fedtstoffer, mælk og mejeriprodukter, mineraler, gær.

 

Indhold:
Dåsen indeholder 195g.

 

Foderets udseende:

Læs mere...
Antal

disableadd 85 1 string(2) "85" int(1) int(84) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: