Google+


RC Pediatric Starter Large Dog, 14 kg

starter-large-dog
royal-canin-starter-large-dog-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-starter-large-dog-analyse
559,20 DKK
Spar: 139,80 DKK

Royal Canin Pediatric Starter Large Dog er udviklet til hvalpe af de store racer (udvokset vægt over 25 kg) fra de fravænnes og til de er 2 måneder. Den drægtige tæve bør ligeledes skiftes over på Royal Canin Pediatric Starter Large Dog fra 6. drægtighedsuge (se fodringsvejledning nederst på siden).

 

Det høje energitæthed og høje koncentration af næringsstoffer i Royal Canin Pediatric Starter Large Dog, gør at hunden ikke behøver at indtage så stor en mængde foder, for at få sit dagligt behov dækket. Det er en stor fordel for en lillle hvalp med tilhørende lille mavesæk, og for den drægtige tæver, hvor der ikke længere er så meget plads til mavesækken i bughulen.

 

Den bedst mulige fordøjelse sikres ved at Royal Canin Pediatric Starter Large Dog indeholder letfordøjelige proteiner af en høj kvalitet, ris, som er en letfordøjelig kulhydratkilde, samt funktionelle fibre (FOS) der fremmer den gavnlige bakterieflora i tarmen og fiskeolie.

 

Et patenteret kompleks af antioxidanter (E-vitamin, C-vitamin, taurin og lutein) styrker immunforsvaret hos hvalpe i voksealderen. Beta-glucaner stimulerer tarmens immunsystem.

 

Når hvalpene startes op på fast føde, kan foderpillerne med fordel opblødes. Den dobbelte mænge vand (f.eks. 40g foder og 80g vand) varmes op til 60 grader og hældes over foderpillerne. Lad foderet trække i 20 min, hvorefter det kan røres sammen til en grød. Tjek temperaturen inden foderet serveres for hvalpene, så det sikres at det ikke er for varmt. Størrelsen og udformningen af foderpillerne gør at de let opløses i vand. I slutningen af fravænningen (når hvalpene kan tygge) serveres tørpillerne uden at de først opblødes.

 

Hvor meget foder skal den drægtige tæve have?

Fra slutningen af 5. drægtighedsuge, øges tævens energibehov med 10% per uge. Det vil sige at i 6. uge skal tæven have 10% mere foder en hendes normale daglige ration, i 8. uge 20% mere og i 9. uge 30% mere. Se evt. anbefalet daglig fodermængde under produktbilledet.

Diegivningen kræver også ekstra energi, her kan tæven fodres ad libitum, når blot man husker at tæven ikke må tage mere end 25% på, i forhold til hendes normale vægt.

 

Ingredienser:

Ris, tørret fjerkræprotein, animalsk fedt, hvedegluten*, hydrolyseret animalske proteiner, majs, roetrævler, mineraler, sojaolie, vegetabilske fibre, fiskeolie, salt af fedtsyre, frugto-oligosakkarider, psylliumfrø og skaller, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider og beta-glucaner), tagetesekstrakt (luteinkilde).

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold:
Posen indeholder 14 kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Antal

På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: