Google+


RC Large Dog Junior, 14 kg

junior-large-dog-
royal-canin-junior-large-dog-grafik
royal-canin-junior-large-dog-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-junior-large-dog-analyse
559,20 DKK
Spar: 139,80 DKK

Royal Canin Junior Large Dogs er specielt udviklet til hvalpe af store racer (med en udvokset vægt på 25-45kg). Hvalpen bør skiftes over på Royal Canin Junior Large Dog når den er 2 måneder gammel. Hvalpe af de store racer bør fodres med hvalpefoder indtil de er ca. 15 måneder gamle, hvor de skiftes over på voksenfoder (f.eks. Royal Canin Adult Large Dog). Bliver din hund kastreret/steriliseret inden den er 15 måneder, bør den efter operationen skiftes over på Royal Canin Neutered Junior Large Dog.

 

Fordøjeligheden af Royal Canin Junior Large Dog er blevet forbedret ved at der er brugt proteiner med en særlig høj fordøjelighed (såkaldte L.I.P. proteiner), og der er tilsat gavnlige fibre: roetrævler og MOS- og FOS-fibre der fremmer de gavnlige bakterier (mælkesyrebakterierne) i tarmkanalen, og binder de skadelige bakteriger (E.coli, Salmonella, Clostridier). Som kulhydratkilde er der anvendt ris, som ligeledes er let fordøjelig. Dette mindsker risikoen for øget mængde tarmluft, og ustabil mave.

 

Hurtigt voksende hunde har større risko for at udvikle problemer i led og knogler. Risikoen for udviklingen af disse sygdomme, kan mindskes ved at give den rette ernæring, med den rette mængde proteiner af god kvalitet og forholdet imellem mineralerne (især calcium of fosfor). Herudover indeholder Royal Canin Junior Large Dog omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie og hydrolysat af brusk og krebsdyr, som beskytter og giver næring til knogler og led.

 

Royal Canin Junior Large Dog er tilsat forstadier (tyrosin, phenylalanin, kelateret kobber) til hårenes pigment (hudens farvestof), hvilket fremhæver pelsens naturlige farve.

 

Et højt indhold af antisoffer (E-vitamin, C-vitamin, taurin og lutein) øger hvalpens naturlige immunforsvar. Desuden vil MOS-fibrene hjælpe med at binde skadelige bakterier i tarmen, så bakterierne ikke får mulighed for at binde sig til tarmvæggen og forsage sygdom.

 

Ingredienser:

Majs, tørret fjerkræprotein, tørret svineprotein, ris, hvedemel, hvedegluten*, animalsk fedt, hydrolyseret animalske proteiner, roetrævler, mineraler, sojaolie, fiskeolie, vegetabilske fibre, frugto-oligosakkarider (FOS), psylliumfrø og skaller, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider, MOS), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold:
Posen indeholder 14 kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: