Google+


Prac-tic

134,10 DKK
Spar: 14,90 DKK

Prac-tic er et nyt produkt på marked, der indeholder det aktivte stof: pyripol. Pyripol dræber både lopper (indenfor 12-24 timer) og flåter (indenfor 24-48 timer efter flåten har sat sig fast).

 

Prac-tic har effekt i 4 uger efter behandlingen.

 

Prac-tic må ikke anvendes til hvalpe under 2 måneder og/eller under 2 kg legemsvægt. Bør ikke anvendes til syge eller afkræftede dyr. Må ikke anvendes til katte eller kaniner.

 

Prac-tic er altså et godt valg, hvis din hund ofte kommer i vandet, men du samtidig ønsker at den er beskyttet mod lopper og flåter. Hunden må dog ikke bades og indsæbes 48 timer før og 48 timer efter behandling. Hunden kan dog bade (uden indsæbing) allerede 8 timer behandling og et ugentligt bad har ingen effekt på Prac-tic´s effekt.

 

 

Doseringsvejledning:

En pipette Prac-tic hver 4. uge. Anvend korrekt pipettestørrelse i forhold til hundens vægt.

 

Læs mere om lopper hos hunde her.

Læs hvordan du tjekker din hund for lopper.

I tvivl om hvilket loppemiddel du skal vælge? Se en oversigt over loppemidlerne til hunde her (scroll ned i bunden af siden).

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 100 0 string(3) "100" int(0) int(100) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Hej. Jeg har en langhåret blandingshund der i ca. 2 år har haft lopper, og jeg har ikke kunne gøre ham loppefri. Jeg har prøvet rigtig mange produkter på ham uden held. Hvilket produkt kan du anbefale mig at bruge til min hund af dine produkter? Jeg bor på landet og kommer derfor rigtig meget i skov strand og eng. Håber at høre snart fra dig. Hejsa.

Svar:

Når din hund har lopper, og du også kommer i skoven, syntes jeg du skal vælge et produkt der også virker godt på flåter. Jeg vil derfor anbefale dig Bayvantic eller Prac-tic. Hvis din hund også bader, når det bliver lidt varmere i vejret (du skriver at du bor nær stranden), skal du vælge Prac-tic, som er det produkt der bedst bevarer sin effekt efter en tur i vandet. Er han plaget af mange flåter i sæsonen, skal du vælge Bayvantic.

Når din hund nu er inficeret med lopper, vil jeg ikke anbefale dig Program Vet, da Program Vet ikke dræber voksne lopper, men udelukkende gør dem sterile. Program Vet har desuden ikke effekt overfor flåter.

Bemærk at udelukkende hvilket præparat du vælger, så tager det 4-6 måneder (!) at komme af med lopper igen, da loppeæg og –larver kan overleve i op til et halv år. Så det er vigtigt at du vedholdende behandler hver 4. uge i minimum 4 måneder – og helst i 6 måneder. Du vil dog sandsynligvis ikke registre lopperne de sidste måneder, da de fleste lopper rimeligt hurtigt bliver slået ihjel. Du bør også være opmærksom på om du f.eks. har en omstrejfende kat med lopper i nabolaget, eller anden kilde til reinfektion med lopper, for hvis du har behandlet mod lopper i 2 år burde han være loppefri! Vær også opmærksom på at alle spot-on præparater (dem til nakken), skal helt ned på huden, så man skal være omhyggelig med at få delt pelsen, så produktet ikke bliver hængende i pelsen.

Ha´ en god dag!