Google+


Bayvantic

232,20 DKK
Spar: 25,80 DKK

Bayvantic dræber voksne lopper, loppelarver og flåter, og kan både anvendes til behandling og til forebyggelse mod loppe- og flåtangreb.  

 

Bayvantic har en afskrækkende og dræber flåter, lopper, loppelarver, myg og fluer. Bayvantic er det spot-on loppemiddel, der har den bedste effekt overfor flåter, så hvis det hovedsageligt er flåter din hund er generet af, er Bayvantic det rette valg.

 

Bayvantic er effektivt overfor lopper og flåter i 4 uger efter behandlingen.

 

Bayvantic bør ikke anvendes til hvalpe under 7 uger. Bayvantic må ikke anvendes til katte.

 

Bayvantic kan også anvendes til drægtige og diegivende tæver.

 

De aktive stoffer i Bayvantic er: imidacloprid og permethrin.

 

Brugsanvisning:

 

Det er vigtigt at indholdet i pipetten kommer helt ned på huden. Brug gerne en kam til at skille hårene ad, så er det lettere at få indholdet helt ned på huden.

 

Til hunde på under 10 kg, afsættes indholdet af pipetten mellem skulderbladene. Når Bayvantic gives til de større hunde, er det nødvendigt at fordele indholdet i pipetten op til 4 steder, fra nakke til halespids.

 

Slut altid af med at sikre dig at alt indholdet i pipetten er blevet tømt.

 

Da Bayvantic fordeler sig i hudens fedtlag, skal du undlade at vaske din hund i 24 timer før og efter behandlingen, ellers vil effekten af Bayvantic blive mindsket. Hvis du hyppigt vasker din hund, eller den ofte er ude at svømme, kan det være nødvendigt at behandler med Bayvantic oftere end hver 4. uge. Du må dog aldrig behandle med Bayvantic hyppigere end én gang om ugen.

 

Har du svært ved at huske, hvornår det er tid til næste Bayvantic behandling?

Så kan du tilmelde dig Bayvantic´s SMS reminder: Send BAYVANTIC til 1919. Så får du en reminder SMS hver 4. uge.

 

Indhold

En æske Bayvantic indeholder 4 pipetter til at dryppe i nakken.

 

 

Læs mere om lopper hos hunde her.

 

 

Læs hvordan du tjekker din hund for lopper.

 

I tvivl om hvilket loppemiddel du skal vælge? Se en oversigt over loppemidlerne til hunde her (scroll ned i bunden af siden).

 

 

 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Hej. Jeg har en langhåret blandingshund der i ca. 2 år har haft lopper, og jeg har ikke kunne gøre ham loppefri. Jeg har prøvet rigtig mange produkter på ham uden held. Hvilket produkt kan du anbefale mig at bruge til min hund af dine produkter? Jeg bor på landet og kommer derfor rigtig meget i skov strand og eng. Håber at høre snart fra dig. Hejsa.

Svar:

Når din hund har lopper, og du også kommer i skoven, syntes jeg du skal vælge et produkt der også virker godt på flåter. Jeg vil derfor anbefale dig Bayvantic eller Prac-tic. Hvis din hund også bader, når det bliver lidt varmere i vejret (du skriver at du bor nær stranden), skal du vælge Prac-tic, som er det produkt der bedst bevarer sin effekt efter en tur i vandet. Er han plaget af mange flåter i sæsonen, skal du vælge Bayvantic.

Når din hund nu er inficeret med lopper, vil jeg ikke anbefale dig Program Vet, da Program Vet ikke dræber voksne lopper, men udelukkende gør dem sterile. Program Vet har desuden ikke effekt overfor flåter.

Bemærk at udelukkende hvilket præparat du vælger, så tager det 4-6 måneder (!) at komme af med lopper igen, da loppeæg og –larver kan overleve i op til et halv år. Så det er vigtigt at du vedholdende behandler hver 4. uge i minimum 4 måneder – og helst i 6 måneder. Du vil dog sandsynligvis ikke registre lopperne de sidste måneder, da de fleste lopper rimeligt hurtigt bliver slået ihjel. Du bør også være opmærksom på om du f.eks. har en omstrejfende kat med lopper i nabolaget, eller anden kilde til reinfektion med lopper, for hvis du har behandlet mod lopper i 2 år burde han være loppefri! Vær også opmærksom på at alle spot-on præparater (dem til nakken), skal helt ned på huden, så man skal være omhyggelig med at få delt pelsen, så produktet ikke bliver hængende i pelsen.

Ha´ en god dag :)


Spørgsmål:

Min hun vejer mere end 40 kg men Bayvantic går kun til 25-40kg. Hvordan gør jeg det så?

Svar:

Når din hund vejer mere end 40 kg, bliver du nødt til at kombinere pipetterne. Vejer din hund f.eks. 55 kg skal du give én pipette der er beregnet til hunde på 25-40 kg, samt én pipette der er beregnet til hunde på 10-25 kg.