Google+


Equistro Kerabol Biotin

499,00 DKK

Equistro Kerabol Biotin er et originalt biotin produkt der indeholder D-biotin, methionin, Ipaligo zink med organisk selen og Ipaligo mangan til en sund hovvækst og en god pelssætning.

 

Anvendelse

Kerabol Biotin skal anvendes daglig for at understøtte en god hovvækst, med en god cellebinding og dermed elastisk hov, som ikke så let flækker og revner. Vær opmærksom på at horndannelsen tager lang tid, og det derfor tager tid for du kan se effekten af Kerabol. Det tager normalt ca. 12 måneder for en hel hov at vokse ud. Kerabol Biotin kan med fordel kombineres med Equistro Severit hovfedt, specielt i sommerperioden.

 

Næringsstoffernes betydning for kroppen

D-Biotin (også kaldet Vitamin B7) er et essentielt komponent i mange enzymsystemer som indgår i dannelsen af knogler, vækst generelt og i dannelsen af hud. D-Biotin spiller en afgørende rolle i kulhydrat-, fedt- og protein metabolismen, specielt alpha- og beta-keratin og dermed hov og hår dannelsen.

Methionin er en essentiel aminosyre og er afgørende i cystin dannesen. Cystin er den begrænsende faktor i keratin syntesn, hvorfor methionin er afgørende for en god hovdannelse.

Zink er vigtig for dannelsen af en god og sund hovstruktur, for dannelsen af pels og udviklingen af hud. Zink er vigtig i forbindelse med celledeling, for cellemodning og for interaktionen imellem proteiner, herunder modtagelsen af keratin.

 

Fodervejledning

Hest (500kg)    1 måleskefuld (15g) pr dag 
Pony/føl ½ måleskefuld (7,5g) pr dag 

 

Anti-doping kontrol:

Kerabol Biotin er et non-doping produkt. Kerabol Biotin kan anvendes før, under og efter stævne.

 

Dåsen indeholder 1000g.

Læs mere...
Antal

disableadd 7 0 string(1) "7" int(0) int(7) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Hej Hvor lang tid skal hesten have kerabol? Er det ligesom alm. biotin der gives i 6 mdr. før der ses resultat? Jeg har hørt at det kan gives som kure, men hvordan er effekten?

Svar:

 

Hej

 

Vi anbefaler altid min. 6 måneder når man behandler med Kerabol, dog kan man ofte se nydannelser i hoven allerede efter 3 måneder.

 

Hvis man spørger hovsmedene så siger de også i hvert fald 6-9 måneder som kur, men man skal jo huske på at det tit tager op til 12 måneder for en hel ny hov at vokse ud.