Google+


Artroflex Plus

793,75 DKK

Kosttilskud til heste med stive og ømme led. Indeholder bl.a. Chondroitin, Hyaluron, Collagen II og MSM, der er vigtige hjælpestoffer ved dannelse af ledbrusk og ledvæske.

 

Artroflex Plus er et kosttilskud til højtydende heste, som er sammensat specielt med henblik på at sikre den optimale ernæring af kroppens led. Artroflex hjælper derved til at opretholde normal ledfunktion.

 

Artroflex Plus indeholder:
Glycosaminoglycaner, proteoglycaner, organisk svovl, vitamin C, dextrose, sorbitol og aromastoffer.

 

Vejledning om dosering:
Daglig dosering til heste på 500 kg.
Behandlingsdosis 25 ml 2 gange daglig
Vedligeholdelsesdosis 25 ml 1 gang daglig

ARTROFLEX indeholder ikke stoffer, der er i konflikt med Jockey Club eller FEI regler.

Omrystes før brug

Opbevares koldt 10-15 grader C
Opbevares utilgængeligt for børn

Findes i to størrelser:

Flaske med 1000 ml

Dunk med 5000 ml

 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Jeg købte for nogen tid siden 5.000ml Artroflex Plus, og tør næsten ikke tro, hvad jeg så og kunne høre i dag: En haltfri, rentaktet travende hest på fast bund -omend kun på en meget lille distance, da jeg absolut ikke skal ha provokeret noget. Forhistorie: mere end 5 måneders halthed pga. et overbelastet hovled på en indfodet hoppe. 2xledbehandlinger i denne periode uden synderlig effekt og efter 4 måneder på fold og stadig halt, starter jeg så selv artroflex op, da jeg VED, det har gavnet andre. Jeg tør stadig ikke for alvor tro det, men hun har under alle omstændigheder ikke travet så frit i flere måneder.

Spørgsmål: Jeg har givet hoppen 50-55 ml x 1 (Ikke muligt at arrangere x2 behandling) indtil nu og vil gerne fortsætte denne dosering lidt endnu, såfremt hun ikke overdoseres. Kan jeg overdosere Artroflex Plus ???

Mange og meget glade hilsener fra en svært tilfreds kunde.

Svar:

1000 tak for din tilbagemelding – hvor er det dejligt at høre at I har haft så god effekt af Artroflex!

Der er intet problem i at tildele de 2x25 ml én gang om dagen i stedet for at dele det i to. Når man deler dagsrationen op, er det for at sikre så jævn tilførsel af disse specifikke næringsstoffer som muligt – men kan det af praktiske grunde ikke lade sig gøre, så går det også at tildele det én gang om dagen.

Alt kan i teorien overdoseres, men Arthroflex er et fodertilskud, og kan derfor ikke ligesom medicin overdoseres. Ingredienserne har som udgangspunkt ikke en farmakologisk virkning, men er jo ingredienser som man kan få fra forskellige fødeemner – dog her i koncentreret form. Men det kan naturligvis give nogle påvirkninger af fordøjelsen, hvis man giver rigtig store mængder – ligesom hvis man giver alt for store mængder af et fodermiddel. Men at give en hest 2-5 gange den foreskrevne mængde vil ikke give nogen problemer - udover måske økonomiske… ;-)

Ha´ en rigtig god dag!